Ayvalık’ta Bayram Şekerine İlgi Yoğun

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle özellikle şekerleme satışı yapan esnafta ki hareketlilik dikkatlerden...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle özellikle şekerleme satışı yapan esnafta ki hareketlilik dikkatlerden kaçmıyor.

Bayram nedeniyle ilçedeki otel ve motellerin rezervasyonlarında çok ciddi bir artışın olduğu belirtilirken, İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropol kentlerden ilçeye seferler düzenleyen otobüs firmalarının sefer sayılarını sıklaştırdığı bildiriliyor. Ayvalık’ta 4 günlük bayram tatilinin oldukça kalabalık geçmesi beklenirken, ilçede bayram alışverişlerinde de yoğunluk yaşandığı dikkatlerden kaçmıyor.

Reklam
Reklam

İlçede; bayram ziyaretlerinin olmazsa olmazı olarak nitelendirilen şekerleme satışlarında ise adeta patlama yaşandığı gözleniyor. İlçenin en eski şekerlemecilerinden biri olarak bilinen Elvan Kuruyemiş’te her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramı nedeniyle şeker satışlarının yoğun olduğu belirtilirken, rengarenk ambalajlı şekerlerin kilosunun geçtiğimiz yıllara nazaran yarı fiyatına satışa sunulduğunun altı çiziliyor. Fiyatların makul olması nedeniyle şeker ve çikolata satışlarına gösterilen ilgi ise ilçe esnafını ziyadesiyle memnun ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: