Ayvalık’ta Meclis Üyesi Bilir’in Acı Günü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi’nin sempatik ve yardımseverliğiyle gönüllerde taht kuran meclis üyesi Yusuf Bilir,...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi’nin sempatik ve yardımseverliğiyle gönüllerde taht kuran meclis üyesi Yusuf Bilir, annesi Yıldız Bilir’i kaybetti.

Yaklaşık 5 yıldan bu yana yakalandığı amansız hastalık sonucu önceki akşam hayatını kaybeden 68 yaşındaki Yıldız Bilir’in hayatını kaybetmesi Bilir ailesini yasa boğdu. 5 çocuk annesi Yıldız Bilir’in ebediyete intikal etmesiyle başta eşi Recep Bilir olmak üzere; çocukları; Ayşegül Tokmak, Gönül Çobar, Ahmet, Timur ve ağabeyleri Yusuf Bilir’i bu acı gününde yakınları, dostları ve sevenleri ise yalnız bırakmadı. Önceki gün, Ayvalık merkezdeki Palabahçe mevkiindeki evinden saat 11.30’da Çınarlı Camii’ye getirilen Yıldız Bilir’in cenazesi, burada kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristanına defnedildi. Cenazede; Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanvekili Murat Akıner, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek, CHP Ayvalık ilçe ve belde yöneticileri, Ak Parti İlçe Başkanı Melih Çakırca, Ak Parti İlçe Yöneticileri, Ayvalık MHP yöneticileri, Emek Partisi İlçe Başkanı Cemil Tosunoğlu, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yüzlerce vatandaş ve Ayvalık Belediyesi’nin CHP’li ve MHP’li Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Ayvalık Belediyesi’nin sevilen meclis üyelerinden Yusuf Bilir’in cenazede oldukça hüzünlü olduğu ancak metanetini korumaya çalıştığı dikkatlerden kaçmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: