Ayvalık’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet kamyonete çarparken, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.Kaza,...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet kamyonete çarparken, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, Hükümet Konağı’nın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdullah Uçar (49) isimli sürücü, 35 H 3843 plakalı kamyonetiyle mağazanın kapısına yanaşıp eşya yüklemek istedi. Bu esnada, ilçe merkezindeki tek ana arter olan Atatürk Caddesi’nin her iki şeridi trafiğe kapandı. Sakarya Mahallesi istikametinden ilçe merkezine gitmekte olan İsmail Hakkı Yıldız (19) idaresindeki 10 BCZ 59 plakalı motosiklet, kamyonete çarptı.

Reklam
Reklam

Motosiklet sürücüsü İsmail Hakkı Yıldız ağır yaralandı. Ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan motosiklet sürücüsü İsmail Hakkı Yıldız’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Oğlunun trafik kazası geçirdiğini duyan anne Ümmühan Yıldız’ın üzüntüsü yürekleri dağladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: