Ayvalık’taki Yüksek Okulda Nöbet Değişimi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Üniversitesine bağlı Ayvalık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Dilek Azaz’ın...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Üniversitesine bağlı Ayvalık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Dilek Azaz’ın üniversiteye bağlı Fen Edebiyat Fakültesi’ndeki Öğretim Üyeliği görevine dönmesiyle, yerine Yardımcı Doçent Dr. Yakup Dinç getirildi.

1969 Konya’ya bağlı Ilgın ilçesinde doğan Yakup Dinç’in,1992 Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve otelcilik Yüksekokulu’ndan mezun olduğu öğrenilirken, Dinç’in 1999’da Uludağ Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını, 2002 yılında Balıkesir Üniversitesi’nde Doktorasını tamamladığı ve 2002 yılında Yardımcı Doçent kadrosuna atandığı kaydedildi. Turizm sektöründe değişik işletmelerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunduğu öğrenilen çiçeği burnunda Ayvalık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yakup Dinç’in, Ulusal ve uluslararası çeşitli turizm ve dergi ve gazetelerinde birçok makalesi ve bildirisi yayımlandığı belirtilirken, Dinç’in; ‘Konaklama İşletmelerinde Önbüro Uygulamaları ve Yönetimi’, ‘Boş Zaman-Rekreasyon Yönetimi ve Örnek Animasyon Uygulamaları’ ve ‘Turizm Ürün Çeşitlendirmesi’ adlı kitaplarda bölüm yazarlığı yaptığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Evli ve iki çocuk babası olan Yardımcı Doç. Dr. Yakup Dinç’in, iyi derecede Fransızca bildiği, 1996 yılından bu yana Öğretim Üyesi olarak görev yaptığı ve 20.06.2012 tarihi itibariyle Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan tarafından da Ayvalık Meslek Yüksek Okuluna Müdür olarak atandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz