Ayyüce Türkeş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş İYİ Parti'nin Adana milletvekili adayı oldu!

Ayyüce Türkeş İYİ Parti'nin milletvekili aday listesinin belli olmasının ardından en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş, Adana'dan aday oldu. Peki, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş kimdir? İşte Adana'dan milletvekili adayı olan Ayyüce Türkeş'in hayatı ve biyografisi...

Ayyüce Türkeş 10 Nisan 2023 Pazartesi gününün en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Alparslan Türkeş'in kızı olan Ayyüce Türkeş Adana 1. sıradan aday oldu. İşte, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş hakkında merak edilenler...

AYYÜCE TÜRKEŞ KİMDİR?

Ayyüce Türkeş 1990 yılında doğdu.

Ayyüce Türkeş, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu olan Alparslan Türkeş'in kızıdır.

Ayyüce Türkeş, Lefkoşa-Kıbrıslıdır.

Eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doktor kızı Ayyüce Türkeş, bilgisayar mühendisi Egemen Taş ile 2012 yılında evlenmiştir.

Reklam
Reklam

AYYÜCE TÜRKEŞ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

İYİ Parti'nin milletvekili aday listesi de belli oldu. Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş, Adana 1. sıradan aday oldu. Eski milli futbolcular Gökhan Zan ve Ünal Karaman da Konya ve Hatay'dan aday oldu.

Anahtar Kelimeler: