Azat filminin çekimleri başladı

MALATYA (İHA) - Rüzgar Gani Şavata'nın yönetmenliğini ve başrolunü üstlendiği yeni filmi Azat'ın çekimleri, Malatya'nın Yama Dağı'ndaki Şatırın Yurdu Yaylası'nda başladı. Filmin başrolünde İran'ın Türkan Şoray'ı olarak gösterilen Mori Mahal'da yer alıyor.
Film çekimlerinin 1 ay içinde sona ereceğini belirtilirken, Gani Şavata ve Mori Mahal ile birlikte filmde Fatih Polat ile Sırrı Elitaş da rol alıyor. Şavata, Mori Mahal'ı İran'ın Türkan Şoray'ı olarak tanıttı. FilmdE Şavat'a Azat rolünde, Mori Mahal ise Haney rolünde oynuyor. Filmin konusu şöyle:

Reklam
Reklam

Azat cezaevindedir. yaylalarında düzenlenen şenliğe katılmak üzere izin alarak gelir. Şenlikten sonra Azat geri dönmek ister, fakat sözlüsü Haney ise peşinden ısrarlı bir şekilde gidince ikisi birlikte kaçar. Kaçarlarken, bir kamyona binerler, fakat Azat cezaevinden sarılık hastalığını kapmıştır. Azat'ın sarılığı tutunca, kamyoncu Haney'e tecavüz ederek kaçar. Azat ise cezaevine dönmeyerek kamyoncunun evini bularak basar. Evde kamyoncunun eşini ise başka birisiyle sevişirken yakalar. Azat hepsini öldürür.