Azdavay Gönül Elçileri, Huzurevini Ziyaret Etti

Azdavay Gönül Elçileri, Anneler Gününde Kastamonu Huzurevi sakinlerini ziyaret etmeyi unutmadı.Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı ve...

Azdavay Gönül Elçileri, Anneler Gününde Kastamonu Huzurevi sakinlerini ziyaret etmeyi unutmadı.

Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı ve eşi Hatice Doğramacı’nın himayesinde yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Kastamonu Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılarla bir araya geldiler. Anneler Günü’nde Huzurevindeki yaşlılarla sohbet eden, Kaymakam Osman Doğramacı ve eşi Hatice Doğramacı, aynı zamanda yataklarından kalkamayan yaşlılarında, tek tek yanlarına giderek sohbet ettiler.

Kaymakam Doğramacı, hazırladığı çeşitli hediye ve ikramlarla, yaşlıların yüzlerinin birazcık da olsa tebessüm etmelerini sağladı. Bu tür organizasyonları daha sık yapacaklarını belirten Kaymakam Doğramacı, “Yaşlılarımızın kıymetini bilmeli ve onlar için elimizden gelen desteği sağlamalıyız, en önemlisi de yalnız bırakmamalıyız. Büyüklerin varlığı bağlı olduğu ailenin temel direğidir. Çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Büyüklerimizi sadece özel günlerde değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Kaymakam Doğramacı, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ayrıca Kaymakam Osman Doğramacı ve eşi Hatice Doğramacı, yaşlılarla birlikte yemek yedikten sonra huzurevinden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: