Azdavaya Talebe Yurdu Yapılıyor

Azdavay Eğitim Hizmetleri Derneği talebe yurdu yapmak için çalışma başlattı.Azdavay Eğitim Hizmetleri Derneği tarafından başlatılan...

Azdavay Eğitim Hizmetleri Derneği talebe yurdu yapmak için çalışma başlattı.

Azdavay Eğitim Hizmetleri Derneği tarafından başlatılan talebe yurdu yapım çalışmalarında, binanın temelinin Yenimahalle-Kastamonu yolu üzerindeki arsada atıldığı öğrenildi. Dernek yetkililerinden Cemil Metin çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Talebe yurdumuzun arsasını Pınarbaşı ilçemizde faaliyet göstermekte olan bir tekstil fabrikasının sahibi ve hayırsever iş adamı bağışladı. Yine hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile temelini attık. İnşallah devam edecek katkılarla inşaatı bitirip talebe yurdumuzu hizmete açacağız. Her tarafı buram buram tarih kokan güzel Azdavay’ımıza böyle bir eseri kazandırma heyecanı ve gayreti içindeyiz.Bu yurdu tamamladığımızda Azdavaylı hemşehrilerimizin çocuklarını memlekete kazandırılmasında, onların ahlaklı, dürüst ve vatansever birer kişi olarak yetiştirilmelerinde çok önemli hizmet vereceği inancı ile yola çıktık."

Reklam
Reklam

Tüm hayırseverlere ayni ve nakdi yardım için çağrıda bulunan Metin, yardım yapmak isteyenlerin dernek ile irtibata geçebileceğini ve T.C.Ziraat Bankası Azdavay Şubesindeki 596.24.796-5001 nolu hesabına bağış yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: