Azdavay’da Anneler Umreye Gidecek

Azdavay Belediyesinin organize ettiği Anneler Günü programında Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, her yıl 30...

Azdavay Belediyesinin organize ettiği Anneler Günü programında Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, her yıl 30 Anneyi umreye göndereceklerini söyledi.

Mehmet Emre Pervan Düğün Salonunda düzenlenen Anneler Günü etkinliğinden konuşan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, öncelikle günün anlam ve önemine değindi ve tüm anneler ile anne adaylarının Anneler Gününü kutladı.

Civelek, hiç programında yokken bu sene Umreye gitmenin kendine nasip olduğunu belirterek, orada yaşadığı duyguların hiçbir şeye değişilmeyecek bir duygu olduğunu söyledi. Civelek, “Allahın izini ile 10 boyunca her yılın Ocak ayında otuz Azdavaylı hemşerimi Umreye getireceğim” dedi.

Reklam
Reklam

Azdavay Müftüsü Sinan Kazancı ise, İslam dininde annelerin ve kadının önemine vurgu yaparak, tüm katılımcıların Anneler Gününü kutladı.

Konuşmaların ardından İstanbul Radyosu saz ekibi eşliliğinde Türk Sanat Müziği Sanatçısı Arzu Akça sahne aldı ve konuklara Türk Sanat Müziği ziyafeti sundu.

Ayrıca salon girişinde konuklara ücretsiz bilet dağıtıldı ve program aralarında yapılan çekilişle konuklara çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz