Azerbaycan Konsolosundan Türkiye Azerbaycan Derneğine Ziyaret

Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu'na bağlı olarak çalışan Iğdır Konsolosu Asiman Aliyev, Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şubesine...

Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu'na bağlı olarak çalışan Iğdır Konsolosu Asiman Aliyev, Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şubesine iade-i ziyarette bulundu.

Dernek binasını ziyaret eden Konsolos Asiman Aliyev, dernek yöneticileriyle ve derneğin Onursal Genel Başkanı ve MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ile bir süre sohbet etti. Dernek Başkanı Serdar Ünsal ve Başkan Yardımcısı Erhan Yaycılı Tuncay Volkan Bayat tarafından karşılanan Asiman Aliyev, derneğin çalışmalarında dolayı başarılar diledi.

Derneğin Onursal Genel Başkanı Milletvekili Sinan Oğan da derneğin kuruluş aşamasını anlatarak, “Bu dernek iki ülke arasındaki kardeşliği en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Her alanda Azerbaycan ve Türkiye’nin menfaatleri için mücadele ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Iğdır Şube Başkanı Serdar Ünsal, “Bu anlamlı nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman Azerbaycan’ın haklı davası olan Karabağ -Hocalı meselesinin takipçisiyiz. Ezeli düşmanımız olan Ermenilere karşı her alanda hukuk çerçevesin de hareket edip gerçek yüzlerini hür dünyaya anlatmalıyız. ABD tarafından Medzamor Nükleer Santralinin 10 yıl daha çalıştırılmasına izin verilmesini protesto etmek için dernek olarak bir imza kampanyası düzenledik” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: