Azerbaycanlı Çocuklardan Başkan Akın’a Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Azerbaycan’dan gelen çocuklar, Bartın Belediye Başkanı...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Azerbaycan’dan gelen çocuklar, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

Ziyarete Çeşmi Cihan Sanat Kültür Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Barış Cihan Akbıyık, dernek üyeleri ve Azerbaycan Dilberim Dans Gurubu öğretmeni İrade Kasımova katıldı. Belediye Başkanı Cemal Akın, yurt dışından gelen konukları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Akın, “Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen bayramı kutlamak için Bartın’a gelmeniz bizleri çok mutlu etti. Böylesine önemli bir günde çok güzel bir etkinlik düzenleyen Çeşmi Cihan Derneği Başkanlığına teşekkürlerimi sunuyorum. İki devlet tek millet olarak Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah egemenliğimizi kutladığımız bu bayramı sonsuza kadar kutlayalım“ dedi. Daha sonra Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretlerinin anılarına çocuklara hediyeler dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: