Azeri belediye başkanları Bağcılar’da

Azerbaycanlı belediye başkanları, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında İstanbul’a...

Azerbaycanlı belediye başkanları, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında İstanbul’a geldi. Bağcılar’da düzenlenen sertifika takdim programında Azerbaycan’ın Nesimi Belediyesi ile Bağcılar Belediyesi kardeş belediye ön protokolü imzaladı.
Azerbaycanlı belediye başkanları ve belediye çalışanları Bağcılar’da bir araya geldi. Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi, TİKA, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği, “2012 Yılı I. Dönem Azerbaycan Cumhuriyeti Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı” gerçekleştirildi.
Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, TDBB Genel Sekreteri Mustafa Başkurt, TDB Adına Dış İlişkiler Sorumlusu Bahar Özden, Azerbacan’dan 20’nin üzerinde belediye başkanı ve belediye üst düzey yöneticisi katıldı.

Reklam
Reklam

NESİMİ BELEDİYESİ İLE KARDEŞLİK ÖN PROTOKOLÜ İMZALANDI
Programın ardından Bağcılar Belediyesi ile Bakü Vilayeti Nesimi Belediyesi arasında kardeş belediye ön protokolü imzalandı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Nesimi Belediye Başkanı Asif Gurbanov, karşılıklı iyi dilek açıklamalarında bulunduktan sonra protokolü imzaladı.
“Azerbaycanla iki devlet tek milletiz” diyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Azerbaycanlı dostlarımızı ilçemizde ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duydum. Karşılıklı ilişkilerimizi daha da artırmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için Nesimi Belediye Başkanı Sayın Asif Gurbanov’la kardeş belediye ön protokolünü imzaladık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz