Azeri Halk Dansları Topluluğu Yahyalı'da Gösteri Sundu

Kayseri'nin Yahyalı Belediyesi'nin 'İki devlet bir millet' projesi kapsamında Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu, Cumhuriyet meydanında...

Kayseri'nin Yahyalı Belediyesi'nin 'İki devlet bir millet' projesi kapsamında Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu, Cumhuriyet meydanında dans gösterisi sundu.

Belediye Başkanı Mehmet Araç, kardeş Azerbaycan’ın halk danslarından örnekler sunan dans topluluğunu ilçede misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Araç, bu tür organizasyonların iki halkı birbirlerine daha da yakınlaştırdığını ifade etti. Dans gösterisini Kaymakam Ziya Polat, Belediye Başkanı Mehmet Araç, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Koca, daire amirleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu izledi.

Reklam
Reklam

Halk dansları topluluğunun başkanı Gülade Gülizare, Türkiye’de bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Gezdiklerimiz ve gördüklerimiz Azerbaycan'a çok benziyor, yabancılık çekmedik. İki milletin arasındaki bağları kimse koparamayacaktır." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: