Azgın Sulara Kapılan Çocuk Yaşam Savaşı Veriyor

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir çocuk dere sularına kapıldı. Metrelerce sürüklenen küçük çocuk çevredekilerin yardımıyla sudan...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir çocuk dere sularına kapıldı. Metrelerce sürüklenen küçük çocuk çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarıldı. Hayata döndürülen çocuğun yaşam savaşı sürüyor.

Olay, saat 16.00 sıralarında Tepebaşı Mahallesi’nde Söğütlü Çayı üzerindeki Tepebaşı Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte Söğütlü Çayı yakınlarında oyun oynayan 5 yaşındaki Muhammed Hanifi Doğan, iddialara göre bir anda dengesini kaybederek hızla akan Söğütlü Çayı’na düştü. Talihsiz çocuk, sulara kapılarak gözden kayboldu. Durumu öğrenen vatandaşlar ise hemen olay yerine akın etti. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. 5 yaşındaki Muhammed’i aramak için suya dalan itfaiye ekipleri de boğulma tehlikesi atlattı. Söğütlü Çayı üzerinde hareketsiz bir şekilde akıntıyla sürüklenen Muhammed Hanifi Doğan, vatandaşların yardımıyla sudan çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Doğan’a ilk müdahale olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Kalbi ve solunumu duran küçük çocuk, hastanede yapılan müdahale ile yeniden hayata döndürüldü. Kalbi tekrar çalıştırılan çocuk, yoğun bakım servisine alındı. Olayı duyan annesi Serpil ve Adem Doğan ise sinir krizleri geçirdi. Doğan ailesinin 2 erkek çocuğundan biri olan Muhammed Hanifi Doğan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: