Azılı Hırsız Güven Timine Yakalandı

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde hızla koştuğu için polis tarafından durdurulan şüpheli, azılı hırsız çıktı. Üzerinde yeni...

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde hızla koştuğu için polis tarafından durdurulan şüpheli, azılı hırsız çıktı. Üzerinde yeni çalınmış bir cep telefonu bulunan şüpheli Hüseyin E.’nin, aralarında adam yaralama suçunun da bulunduğu 12 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi’nde hızla koşan bir şahıstan şüphelenen güven timleri bu kişiyi durdurdu. Şüphelinin yapılan üst aramasında üzerinden çıkan cep telefonunun az önce bir dükkandan çalındığı belirlendi. Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli Hüseyin E., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Reklam
Reklam

Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği’nde sorgulanan şüphelinin son bir ay içinde Beyoğlu ve Şişli bölgelerinde 5 kadının cep telefonunu çaldığı tespit edildi. Polis soruşturması sırasında daha önceden 42 kez yakalandığı ortaya çıkan Hüseyin E.’nin ayrıca kayınbiraderini yaralamak suçunun da aralarında bulunduğu 12 ayrı dosyadan arandığı belirlendi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin E. Tutuklanıp cezaevine gönderildi. Şüpheli, emniyetten çıkarılışı esnasında yüzünü gizlemek için büyük çaba sarf etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: