Azılı kadın hırsızı, tezgahtarın dikkati yakalattı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir kuyumcudan bilezik çalmaya çalışan kadın, tezgahtarın durumu fark etmesi sonucu yakalandı....

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir kuyumcudan bilezik çalmaya çalışan kadın, tezgahtarın durumu fark etmesi sonucu yakalandı. 9 hırsızlık suçundan arandığı belirlenen kadının, yüzün üzerinde sabıkasının bulunduğu öğrenildi.
Dar Sokak'ta faaliyet gösteren H.T'ye ait kuyumcuya müşteri kılığında gelen Cennet Y, tezgahtara bilezik alacağını söyleyerek vitrindeki bilezikleri çıkarttırdı. Tezgahtarın verdiği bilezikleri bir süre inceleyen Cennet Y, vitrindeki diğer bilezikleri de görmek istediğini söyleyerek tezgahtarı oyaladı. Bu sırada Cennet Y, iki adet bileziği elinde tuttuğu cüzdanın arkasına saklayarak, hırkasının cebine koydu.
Tezgahtar, Cennet Y'nin geri verdiği bileziklerin eksik olduğunu fark edince iş yerindeki diğer çalışanlar kadın zanlının çantasını ve üzerini aradı. Cennet Y'nin üzerinde iş yerinden çaldığı iki adet bilezik bulununca durum polise bildirildi. Kuyumcuya gelen polis, Cennet Y'yi gözaltına aldı. Cennet Y'nin emniyette yapılan incelemesinde 100'ün üzerinde hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu ve 9 farklı hırsızlık suçundan arandığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Cennet Y, sağlık kontrolü için getirildiği toplum sağlığı merkezinde gazetecilere, başka bir kadınla birlikte olan eşinin kendisini hırsızlığa zorladığını öne sürdü.
Adliyeye sevk edilen Cennet Y, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz