Aziz Ayyıldız, Ramazan Ayı bütün inananlara hayırlı olsun

Türkiye Aktif Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Aziz Ayyıldız, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ayyıldız, mesajında; manevi havasıyla ve bütün güzelliğiyle mübarek Ramazan’a tekrar kavuştukları için mutlu olduklarını belirtti.

Kur’an’ın insan hayatındaki yeri ve önemi neyse Ramazan’ın da o kadar önemli olduğunu aktaran Ayyıldız, mesajında şunları ifade etti:

“Bir insanın hayatında Kur’an’ın ne kadar yeri ve önemi varsa, Ramazan’ın o kadar yeri ve önemi var demektir. Kur’an’ı hayatlarında yaşamlarının esası ve temeli olarak almayanların, Ramazan tellakileri, kendilerini aldatmaktan başka bir şey değildir. Manevi havasıyla ve bütün güzelliğiyle mübarek Ramazan’a tekrar kavuştuk. Allah, ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği Mübarek Ramazan’ı hayırlı kılsın, tekrarını nasip etsin.

Reklam
Reklam

Bu vesileyle sağlık ve mutluluk içinde ülkemizin ve insanlığın Ramazan ayını tebrik ediyor, huzur, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik, fedakârlık ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın ülkemize ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini diliyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz