Aziz Babuşçu: Bazı Basın Organları Söylemlerimi Saptırıyor

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, sözlerinin bazı basın organları tarafından çarptırıldığını söyledi. Babuşçu,...

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, sözlerinin bazı basın organları tarafından çarptırıldığını söyledi. Babuşçu, "Bu yorum ve haberlerde liberalleri dışladığımız, yolumuzu ayırdığımız, gizli gündemimiz olduğu türünden tamamen asılsız, gerçeklikten uzak ve afakî yorumlar yapılmıştır." dedi.

Aziz Babuşçu, 'Türkiye siyasetinde çevre-merkez ilişkileri bağlamında demokrasi mücadelesi' başlıklı konuşmasının bir bölümünün bazı basın organlarınca saptırıldığını belirtti.

Babuşçu, "Bu yorum ve haberlerde liberalleri dışladığımız, yolumuzu ayırdığımız, gizli gündemimiz olduğu türünden tamamen asılsız, gerçeklikten uzak ve afakî yorumlar yapılmıştır. Oysa benim söz konusu konuşmamda liberallere dönük bir genelleme yapılmamış, sadece demokrasi mücadelemiz açısından iyi bir sınav vermeyen, son dönemlerde demokratik anlayış açısından statükocu-ulusalcı çevrelerin bile gerisine savrulmuş somut bazı kişi ve olaylara dair eleştirilerim yer almıştır." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İfadelerinin gerçek anlamlarından koparılarak çarptırıldığını anlatan Babuşçu, "Sadece somut bazı olumsuzluklara dönük eleştirilerimi hem bağlamından koparıp hem de maksadını aşacak şekilde yorumlamaya çalışan haber ve köşe yazılarından sonra bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: