Aziz Kocaoğlu, Cumartesi Ödemiş’te...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği Ödemiş Belediyesi projeleriyle ilgili...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği Ödemiş Belediyesi projeleriyle ilgili hizmet sözleşmesi imzalamak üzere cumartesi günü Ödemiş’e geliyor.

Yapımları devam eden otogar ve toptancı haline maddi destek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihale aşamasında olan modern et kombina tesisinin maliyetini de karşılayacak. Yapımı devam eden iki tesis ve önümüzdeki aylarda temeli atılacak modern et kombina tesisi ile ilgili cumartesi günü 14.00’da Ödemiş Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda sözleşme töreni düzenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da büyükşehir yasasının ardından dördüncü kez bir tören için Ödemiş’e gelerek vatandaşlarla buluşacak.

Reklam
Reklam

Daha önce Ödemiş’te muhtarlarla değerlendirme toplantısı yapan, Bademli’de fidan alım sözleşmesi imzalayan, Demirdere Köyü'nde erik ve kiraz festivaline katılan Kocaoğlu bu yıl içinde dördüncü kez Ödemiş’e gelecek.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, Kocaoğlu’nun belediye projelerine verdiği desteğin önemine vurgu yaparak, “Şimdiye dek otogar ve toptancı haline destek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bölge adına büyük önem taşıyan modern et kombina tesisinin yapımına maddi katkıda bulunacak. Et kombina tesisinin Ödemiş’te kurulması büyük bir kazanç. İzmir’de Tansaş’ın kapanmasıyla sektörde yaşanan sıkıntıyı büyük ölçüde azaltacak modern et kombina tesisi bölgedeki hayvancılık faaliyetlerinin yükselişine katkı sunacak. Ödemiş Belediyemize otogar, toptancı hali ve modern et kombina tesisi projelerindeki hazırlık ve yoğun çabaları, İzmir Büyükşehir Belediyemize de bu projelerin bitirilmesi için gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı ilçemiz adına büyük kazanç olan bu projeler için düzenlenecek törene katılmak üzere cumartesi günü 14.00’da yeni Nikah ve Düğün Sarayı’na bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: