Aziz Yeniyol görevine başladı

Elazığ Milli Eğitim müdürlüğü görevine İstanbul Fatih Pertevniyal Lisesi Müdürü Aziz Yeniyol getirildi.

Reşat Çetin’den boşalan Elazığ Milli Eğitim Müdürülüğü görevini İstanbul Fatih Pertevniyal Lisesi Müdürü Aziz Yeniyol getirildi.

Yeniyol Ayağının tozuyla yaptığı açıklamada ; Elâzığ gibi başlı başına tarih kokan, kültür denince ilk akla gelen bu şehirde böylesi önemli bir göreve talip olmanın eğitim adına bu şehrin sorumluluklarını üstlenenin büyük bir onur olduğunu ifade eden Yeniyol, "Elazığ-Harput dünün kalesiyle, mektep ve medreseleriyle, camileri, hanları hamamları, çarşıları âlim ve sanatkârları ile ünlü Harput'u; aynı özelliklerini zaman içerisinde geliştirerek, bugünün üniversitesi, eğitim ve öğretim kurumları, ulaşımı, âlim sanatkârları; gelişmekte olan ağır sanayi ile bölgenin önemli bir merkezi haline geldiğini bilmekteyiz. İstanbul’dan bizi buraya getiren sebep yukarıda belirttiğim gibi tarihinin ve kültürel mirasının yoğun olarak hissedildiği bu şehre hizmet etme arzusudur." dedi.

Reklam
Reklam

Yeniyol ; "Yukarıda çok az bir kısmını ifade etmeye çalıştığım eğitim anlayışıyla görevime büyük bir heyecan ve sorumlulukla başlamış bulunmaktayım. Birlikte yürüyeceğimiz bu yolda ülkemizi Cumhuriyetimizin 100.ncü yılına ve 2023 hedeflerine ulaştırmada ilk günün heyecanı ve gayreti ile çalışmalarımıza yön vereceğimizi bilmenizi isterim. Milli Eğitim Müdürü olarak bütün eğitim yöneticilerinin, öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının her zaman yanında olacağımı belirtirim. Görev yapacağımız süre zarfında tüm eğitim çalışanları, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları ve Elazığ’lıların yardım ve desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesiyle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım."dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: