Aziz Yıldırım: Buraya gelene kadar sabıkam yoktu

Futbolda şike davasında kimlik tespiti yapılan ve sabıkası olup olmadığı sorulan Aziz Yıldırım, "Buraya gelene...

Futbolda şike davasında kimlik tespiti yapılan ve sabıkası olup olmadığı sorulan Aziz Yıldırım, "Buraya gelene kadar yoktu." cevabını verdi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Futbolda Şike davasının ilk duruşmasında Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci ile Aziz Yıldırım arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. İddianamenin bir numaralı sanığı Olgun Peker'in ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kimlik tespitine geçildi. 1952 yılında doğduğunu belirten Yıldırım evli ve iki çocuk sahibi olduğunu söyledi. Başkan Ekinci, Yıldırım'a, "Allah bağışlasın" dedi. Yıldırım ise "Sağolun" cevabını verdi. Mesleği sorulan Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve inşaat mühendisi olduğunu ifade ederek aylık gelirinin ise 30 bin TL olduğunu kaydetti. Başkan Ekinci'nin sabıkası olup olmadığı sorusuna Aziz Yıldırım, "Buraya gelene kadar yoktu." cevabı verdi. Bunun üzerine Başkan Ekinci, "Şuan burada da sabıkanız yok." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz