Aziz Yıldırım derbi öncesi bunu istedi

Fenerbahçe'nin yerli oyuncuları, yeni yabancılara, Galatasaray randevusunun önemini anlattı.

Fenerbahçe’nin yerli futbolcuları, Galatasaray derbisi öncesi takıma bu sezon katılan yabancı oyuncularla özel bir toplantı yaptı. Türk futbolcular tesislerde gerçekleşen toplantıda, Galatasaray maçının camia ve taraftarlar için taşıdığı öneme dikkat çekerken, sarı-kırmızılı takımın Şükrü Saracoğlu Stadı’da 16 yıldır galibiyet yüzü göremediğini dile getirdi.

Adeta gelenek haline gelen başarılı serinin devam etmesinin kulüp ve camia için çok önemli olduğuna vurgu yapan yerli futbolcular, Galatasaray maçının klasik bir derbiden çok daha farklı anlamlar taşıdığını ifade etti.

Reklam
Reklam
[Kadıköy'de 13 dakikalık sevinç](https://www.mynet.com/kadikoyde-13-dakikalik-sevinc-87923-myspor)

Türk oyuncular, Fenerbahçe’ye yeni katılan yabancılara geride kalan karşılaşmalardan çok daha farklı bir mücadelenin kendilerini beklediğini de bildirdi.

[Aziz Yıldırım'dan olay derbi sözleri](https://www.mynet.com/aziz-yildirim-acikladi-birakacagim-87906-myspor)

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Ajax maçı öncesi takımla yaptığı yemekli toplantıda bu konuya özellikle vurgu yapmıştı. Yıldırım, takımda uzun süredir forma giyen yerli oyunculardan, yabancı futbolculara Galatasaray derbisinin önemini anlatmalarını istemişti. Aziz Yıldırım’ın isteği doğrultusunda yabancı oyunculara bu bilgilendirme yapılmış oldu.

Sosyal medyadan bazı derbi derbi yorumları:

Biz saatleri geri aldık onun içiz bizde derbi 6 da başlıyor yanii