Aziz Yıldırım, duruşma salonunu terk etti

Futbolda ‘şike’ iddialarına ilişkin açılan davada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Cihan Oskay’ın tanık...

Futbolda ‘şike’ iddialarına ilişkin açılan davada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Cihan Oskay’ın tanık olarak dinlenmesine tepki göstererek salonu terk etti.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Cihan Oskay’ın tanık olarak dinlenmesi gerginliğe neden oldu. Oskay’ın kürsüye çağrılmasının ardından bazı sanık ve avukatları, Oskay’ın tanık olarak dinlenmemesini istedi. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci de Oskay’ın dinleneceğini söyledi. Cihan Oskay, Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu 2000-2001 yılında Aziz Yıldırım’ın talimatıyla Samsun-Fenerbahçe maçında şike yaptığını iddia etti.

Reklam
Reklam

Bunun üzerine Aziz Yıldırım, duruşma salonunu terk etti. Mahkeme Başkanı Ekinci, ''Herkes haddini bilecek, salonu izinsiz terk eden sanıkların isimleri alınacaktır.'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: