Aziz Yıldırım: Ergenekon’un gizli tanığının iddiaları yanlış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ergenekon davasının gizli tanığı Poyraz’ın Fenerbahçe maçlarıyla ilgili iddialarının yanlış...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ergenekon davasının gizli tanığı Poyraz’ın Fenerbahçe maçlarıyla ilgili iddialarının yanlış olduğunu söyledi. Erman Toroğlu’nu suçlayan Yıldırım, “Toroğlu, ekranda patavatsızca konuşarak toplumun ahlakını bozuyor.” dedi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Ben yetkimi kimseye kullandırmam. Ergenekon’da Gizli Tanık Poyraz var. Onun ifadesinde Sedat Peker, Sergen ve Tümer'e demiş ki ‘maçta iyi oynamayın, Fenerbahçe kazansın’ demiş. Ben de para vermişim. Böyle bir şey olmadı. Sonradan ikinci ifadesinde aynı şeyleri söylemiş. Bahsettiği yılda Galatasaray şampiyon oldu. Onun anlattıkları yanlış.” diye konuştu.
Futbol yorumcusu Erman Toroğlu’nu da eleştiren Yıldırım, “Toroğlu ekranda patavatsızca konuşarak toplumun ahlakını bozmaktadır. Madem beni şikayet etti, mahkemeye gelip ifade vermesi gerekir.” dedi.
Yıldırım, “Gökdeniz Karadeniz’i transfer edecektik. Menajerliğini Olgun Peker yapıyordu. Maalesef gelmedi. Gökdeniz Trabzon’un ve ailesinin baskılarıyla orada kaldı.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz