Aziz Yıldırım tekrar hastanede!

Şike operasyonunda gözaltına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tekrar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen "Futbolda şike soruşturması" kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım nezarethanede tekrar rahatsızlandı.

Bunun üzerine polisler, Emniyet Müdürlüğü'ne ambulans çağırdı. Gelen ambulans, garaja girerek nezarethane kapısına yanaştı. Polisler ise garaj girişinde bekleyerek gazetecilerin içeri girmesine engel oldu. Bu sırada Aziz Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım da gazetecilerin hareketlendiğini görünce garaj girişine geldi. Garajdan ambulansı bekleyen Yıldırım, gelen telefon üzerine geri döndü. Aziz Yıldırım ambulansla İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/aziz-yildirim-gozaltina-alindi-aziz-yildirim-hastaneye-kaldirildi/8103/208400/sayfa/1/)

[ ****](https://www.mynet.com/baskanin-selami-var-110100579971)
[ ****](https://www.mynet.com/iste-operasyonu-baslatan-isim-110100579953) [ ****](https://www.mynet.com/iste-sorusturma-nedeni-110100579924) [ ****](https://www.mynet.com/fenerbahce-bank-asyaya-duser-110100579861) [ ****](https://www.mynet.com/guncel-haberler) [ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam/damga-vuran-karikaturler-sike-karikaturleri/6948/208372/sayfa/1/)

12 SAAT MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULACAK

Yıldırım'ın Aile Hekimi, hastasının sağlık sürecine ilişkin dosyalarını hastaneye yetkililerine teslim etti. Yıldırım'ın Aile Hekimi olduğunu ifade eden ve ismini açıklamayan doktor, "Aziz Bey, Koroner hastası. Onunla ilgili dosyayı getirdim. Ben açıklama yapmak için yetkili değilim. Kendisi ile görüşemedim. Ben sadece hastalığı ile geçmişte gördüğü tedavilerin dosyalarını getirdim" dedi. Öte yandan, Aziz Yıldırım'ın hastanede en az 12 saat müşahede altında tutulmasına ilişkin rapor aldığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Sabah saatlerinde tansiyon şikayetiyle götürüldüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tetkikleri 2 saat 15 dakika süren Yıldırım, daha sonra yeniden emniyete götürülmüştü

[

**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/aziz-yildirim-gozaltina-alindi-aziz-yildirim-hastaneye-kaldirildi/8103/208400/sayfa/1/)