Aziz Yıldırım Vural'a neden kızgın?

Abdullah Avcı'nın Milli Takım'dan istifasıyla birlikte bu görev için anılan isimlerden birisi olan Yılmaz Vural'dan ilginç açıklamalar geldi..

Bugün Gazetesi'nden Özgür Sancar'a açıklamalar yapan ve Milli Takım'ı hak ettiğini düşündüğünü belirten Yılmaz Vural, "Halk beni istiyor. Bakın benim adıma bloglar açılıyor. Ben bunları para verip açtırmadım. Demek ki halkın takdirini kazanmış, kabul görmüşüm. 60 yaşındayım. Milli takım konusunda bu kadar halk desteği varken bana duyarsız kalınmasını yadırgıyorum" dedi.

Vural, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye getirilme kararına saygı duyduğunu, ancak bu konuda da kırgınlıklar yaşadığını belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı "Fenerbahçe'nin bütün yönetim kurulu benim gelmemi istiyordu. Yönetimden bir isimle bunu konuştuk. Fakat başkan Aziz Yıldırım beni istememiş. 'O gelirse ceketimi alır, çeker giderim' demiş. Bana kızgınmış. Rizespor'u çalıştırdığım dönemde Fenerbahçe'yi 1-0 yendik, kümede kaldık. Sonra golü atan futbolcuma sarıldım. Aziz beyi bu kızdırmış. Kümede kaldığım için sevinmese miydim? Türk futbolunun hali bu işte" diye konuştu.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: