Aziz Yıldırım'dan yalanlama

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir gazetede 'İlhan Ekşioğlu'na maraton tribünü kombine biletleri satışında 300 - 500 bileti bloke ettirdiği ve sattırmadığı için tavır aldığı ve kendisiyle konuşmadığı' şeklinde yer alan haberin hayal mahsülü olduğunu ve Fenerbahçe yönetimi içinde huzursuzluk olduğunu hissettirmek istediğini belirtti.

Sarı - lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu'nun bütün enerjisiyle Fenerbahçe Kulübü'ne hizmet verdiğini, önümüzdeki dönemlerde de kendi istediği müddetçe Aziz Yıldırım'ın bulunduğu Fenerbahçe yönetimlerinde yer alacağını kaydetti. Yıldırım açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Bir gazetede son derece küçük, ancak büyük etki yapmayı amaçlayan, açıkça Fenerbahçe yönetimi içinde huzursuzluk olduğunu hissettirmek isteyen bir haber yayınlanmıştır. Staddan sorumlu yöneticimiz, çalışma arkadaşım İlhan Ekşioğlu ile maraton tribünü kombine biletleri satışında 300 - 500 bileti bloke ettirdiği ve sattırmadığı için kendisine tavır aldığım ve konuşmadığım yazılmıştır. Divan Toplantısında verdiğim mesajlardan nasibini almamış olanların ürettiği bu haber hayal mahsülüdür. Kendisi ve dostları için satın aldığı 50 - 60 kombine bilet için, başkandan habersiz yüzlerce bileti bloke ettirdi diye yazarak, husumet yaratmaya çalışmak, artık Fenerbahçe yöneticilerinin bulunduğu ortamda sadece gülünç bir haber olarak kalmaktadır. 300 - 500 kombine kartı sattırmayıp bloke ederek ve Fenerbahçe Kulübü'ne zarar verdiğini ima ettiğiniz yönetici bütün enerjisiyle bu kulübe hizmet vermektedir. Aynı İlhan Ekşioğlu, gecesini, gündüzüne katarak maraton tribününün bütün kombine biletlerini satılması için inanılmaz bir çaba göstermiştir. İlhan Ekşioğlu, önümüzdeki dönemlerde de kendi istediği müddetçe Aziz Yıldırım'ın bulunduğu Fenerbahçe yönetimlerinde yer alacaktır. Çünkü kendisi gelecekte bu kulüpte farklı bir misyon üstlenecektir."

Reklam
Reklam