Aziziye Belediyesi maaşlarda iyileştirme yapacak

Erzurum merkez Aziziye Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında, Sosyal...

Erzurum merkez Aziziye Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında, Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Belediyede çalışan memurların ekonomik şartlarında iyileştirmeyi öngören sözleşmeye, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile BEM-BİR-SEN Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir imza koydu.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, çalışanlar arasında eşitlik ilkesinden hareketle, personel arasında her zaman birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olacak çalışmalar yaptıklarını, sosyal denge sözleşmesinin de bu amaca yönelik bir çalışma olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Belediyenin mali imkânları doğrultusunda en iyisini sunmaya gayret gösterdiklerine dikkat çeken Başkan Cengiz, "Sosyal Denge Sözleşmesi, adaletli ücret dağılımıyla, personel arasındaki ücret dengesinin sağlanmasını ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesini kapsamaktadır. Sözleşmeyle, belediyemizdeki tüm çalışanların ekonomik şartlarında eşit bir şekilde artış olacaktır. Söz konusu sözleşme, personelimizin iş verimliliğinin ve performanslarının da artmasına vesile olacaktır." dedi.

Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir ise imzalanan sözleşmeyle personelin moral ve motivasyonlarının olduğu kadar iş kalitesinin ve verimliliğinin de artacağını dile getirdi. Aydemir, daha sonra belediyedeki çalışanlara katkılarından dolayı Başkan Cengiz’e teşekkür plaketi sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz