Aziziye Kolejinde Dil Yaz Okulu Başladı

Aziziye Eğitim Kurumlarında dil eğitimi yaz okullarıyla devam ediyor.Aziziye Koleji ile Leeds Academy ‘nin ortaklaşa...

Aziziye Eğitim Kurumlarında dil eğitimi yaz okullarıyla devam ediyor.

Aziziye Koleji ile Leeds Academy ‘nin ortaklaşa düzenlediği yaz okullarında alanında uzman Amerika’dan gelen öğretmenler 160 öğrenciye 9 gün boyunca ders anlatacak. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özel Aziziye Kurumları Müdürü Kemal Küçükkaya, “Dil eğitiminde Aziziye’yi daha iyiye taşımak için çalışmalarımız devam ediyor.Yaz okulu ile hem 9. sınıf öğrencilerimizin oryantasyonuna katkıda bulunuyoruz hem de dil kabiliyetlerinin ve diyalog yeteneklerinin gelişmesine çalışıyoruz.Bölgenin en köklü ve en çok tercih edilen özel okulu olmamız bize bazı sorumluluklar da yüklüyor.Yeni dönemde her alanda yeni hamlelerimiz olacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

İngilizce Koordinatörü Selahattin Koru ise “Okulumuzda İngilizce alanındaki başarı her geçen gün artıyor Cambirdge Esol sınavlarının Merkezi olan Okulumuzda 86 öğrenci Uluslararası Cambridge ESOL sınavlarında başarılı oldu ve bir üst kura atladı.Öğrencilerimizi ve bu hususta gayreti olan herkesi tebrik ediyorum.Ayrıca öğrencimiz Sinan Tekmanlı 2012 LYS DİL de 80 de 80 yaparak büyük bir başarı elde etti.Kendisini ve ailesini tebrik ederiz ” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz