Aziziye’de Bayramlaşma Programı…

Aziziye Belediyesi’nde kurban bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma programına, Aziziye...

Aziziye Belediyesi’nde kurban bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma programına, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Sağlık Bakanlığı Müşaviri Zafer Tarikdaroğlu, Türkiye Diyanet ve Vakıf Çalışanları (DİVA-SEN) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum İl Başkanı Osman Temel, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, belediye personeli, AK Parti İlçe Yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Programda bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, millet olarak dayanışma ve kaynaşmayı pekiştiren değerlerin yoğun olarak yaşandığı, birlik, beraberlik ve huzur içinde bir bayram kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi. “Kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz.” diyen Başkan Cengiz, yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliği de pekiştiren müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade etti.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, tüm katılımcıların bayramlarını kutlayarak, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde nice bayramlarda buluşalım.” temennisinde bulundu. AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ise, tüm katılımcıların bayramını kutladı.

DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum İl Başkanı Osman Temel de, Kurban’ın İslam aleminin en büyük bayramlarından ikincisi olduğuna vurgu yaparak, bayramın tüm İslam alemi ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diledi.

Reklam
Reklam

MUHTARDAN KURBAN TEŞEKKÜRÜ

Programda söz alan Yeni Mahalle Muhtarı Timur Meral, Aziziye Belediyesi’nin kurban bayramında çevre temizliği konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Fatih Cengiz ve ekibine teşekkür etti. Belediye ekiplerinin bayram süresince mesai yaparak duyarlılık örneği sergilediğini ifade eden Meral, “Kurban atıklarının kaldırılması ve çevre temizliği başta olmak üzere sağlık açısından da huzur ve güven içerisinde bir bayram idrak ettik. Belediyemizin bayram süresince gösterdiği hassasiyet takdire şayandır. İlçe sakinleri adına sayın başkana ve ekibine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ömertepe Mahalle Muhtarı Rafet Zengin ise, katılımcıların bayramını kutladı ve Başkan Cengiz ile ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen bayramlaşma kutlamanın yapılması ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz