Aziziye'de "Evlilik Ve Aile Eğitimi" Semineri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen "Evlilik Öncesi Aile Eğitimi" seminerleri kapsamında Aziziye Belediyesi'nde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen "Evlilik Öncesi Aile Eğitimi" seminerleri kapsamında Aziziye Belediyesi'nde program düzenlendi.

Belediyenin düğün salonunda verilen seminerde, çiftlere evlilikte iletişim ve yaşam becerileri, aile hukuku, evlilik ve sağlık konularında eğitim verildi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, toplumun temel yapı taşının aile olduğunu belirterek, ailenin bir kurum gibi görülüp, kurum gibi yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Bu kurumsal yapının en değerli meyvelerinin çocuklar olduğunun altını çizen Cengiz, şunları kaydetti:

"Çocukların iyi bir gelecek elde etmeleri, sağlıklı bir psikolojiyle yetişmelerine bağlıdır. Bu anlamda anne babalara çok önemli görevler düşmektedir. Toplum sağlığı üzerindeki en temel unsur ailedir. Bu noktada 'Evlilik Öncesi Aile Eğitimi' seminerlerini düzenleyen başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olmak üzeri, Erzurum İl Müdürlüğümüzü ve tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: