Aziziye'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçenin çehresini değiştirdiklerini bildirdi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçenin çehresini değiştirdiklerini bildirdi.

Yeşil Mahalle'de vatandaşlarla biraraya gelen Cengiz, Ilıca Eski Mahalle'de 320 konutun teslim edileceğini belirterek, Eski Mahalle ise ikinci etabın yüzde 95 tamamlandığını ifade etti.

İlçenin etaplar halinde çehresinin değişeceğini vurgulayan Cengiz, şunları kaydetti:

"320 konutun tamamlanması işimizi kolaylaştırıyor. Konut sorunu giderilecek ve ikinci etaba ivme kazandıracak. Bu bağlamda konutların önümüzdeki bir ay içerisinde teslim edilecek olması ve Eski Mahalle'de ikinci etapta hemşehrilerimizin verdiği destek, bizim heyecanımızı daha da arttırdı. Daha önce üçüncü etap olarak planladığımız Yeşil Mahalle'yi de ikinci etaba dahil ettik. Yeşil Mahalle'nin kamulaştırılması ilçenin girişine yeni bir vizyon kazandıracak. Mahallede saha çalışmamızı ve ölçüm işlemlerini tamamladık. Amacımız hemşehrilerimizin düzgün ve sağlıklı yapılarda yaşamalarını sağlamaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir : Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: