Aziziyeli Ev Kadınları, Abdurrahmangazi Türbesi’nde Buluştu…

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aziziyeli ev kadınlarını piknikte buluşturdu. Abdurrahmangazi Türbesi’ndeki buluşmaya AK Parti’nin Erzurum Kadın...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aziziyeli ev kadınlarını piknikte buluşturdu. Abdurrahmangazi Türbesi’ndeki buluşmaya AK Parti’nin Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Hilal Demir de katıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen “Kadın Gözüyle Büyükşehir” projesi tüm hızıyla sürüyor. Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde ikamet eden ev hanımlarından sonra bugün de Aziziyeli kadınları piknikte buluşturdu. Aziziye ilçesine bağlı Fidanlık ve Eski mahallelerinde ikamet eden ev kadınları, kendileri için özel olarak tahsis edilen otobüslerle Abdurrahmangazi Türbesi’ne taşındı. Çocuklara oyuncak bebek ve uçurtma hediye edilen organizasyonda Aziziyeli ev kadınlarını AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Hilal Demir de yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, piknik yapan ailelerle sohbet ederken, Hilal Demir de, kadınlara karanfil dağıttı.

Reklam
Reklam

BAŞKANVEKİLİ TAVLAŞOĞLU AİLELERLE SOHBET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, piknik organizasyonu kapsamında geldiği Abdurrahmangazi Türbesi’nde Aziziyeli ev hanımlarının talep ve beklentilerine kulak verdi. Ev kadınları tarafından kurulan yer sofralarına konuk olan Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından bahsetti, hizmetleri anlattı.

Pikniğe katılan Aziziyeli ev hanımları ise, Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen programdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ev hanımları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in de katıldığı bir geziyle daha önce de yatırımları yerinde görme imkanı bulduklarını hatırlatarak, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere piknik sözü vermişti, bundan dolayı çok mutlu olduk. Bu organizasyonların devam etmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

PİKNİKÇİLERE KADIN KOLLARI BAŞKANI HİLAL DEMİR SÜRPRİZİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen piknik programının sürpriz konukları da oldu. AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Hilal Demir, yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte Abdurrahmangazi Türbesi’ne çıkarma yaptı. Pikniğe katılan Aziziyeli ev hanımlarına karanfil dağıtan Demir, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü projenin alkışlanması gerektiğini vurgulayarak, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatıyla gerçekleştirilen bu program gerçekten çok kıymetli bir çalışma. Erzurumlu kadınları bir araya getirmek ve nezih bir piknikte buluşturmak, Büyükşehir Belediye Başkanımızın hassasiyetini gösteriyor. Erzurumlu kadınlar olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: