Aziziyeli minikler, Çanakkale coşkusunu resimle anlattı

Özel Aziziye İlköğretim Okulu öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin 97. yıldönümünde büyük zaferi yaptıkları resimlerle anlattı.Aziziye İÖO...

Özel Aziziye İlköğretim Okulu öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin 97. yıldönümünde büyük zaferi yaptıkları resimlerle anlattı.

Aziziye İÖO Görsel Sanatlar Zümresi tarafından düzenlenen etkinlikte, 2-7. sınıf arası öğrenciler, dünyaya meydan okunan, bağımsızlık uğruna canların feda edildiği Çanakkale Zaferi’ni kağıda döktü. Daha sonra ise öğrencilerin yaptığı çalışmalar okulun dört bir yanında asker portreleri ile sergilendi. Öğrenciler, ‘Atalarımıza adeta bıraktığınız bu vatanı bizler koruyoruz, bizim rahat uyumamız için neler yaptığınızın farkındayız ve emanetinize sahip çıkıyoruz’ mesajını verirken, çalışmalar sergiyi gezen veli ve öğretmenler tarafından büyük takdir topladı. Sergi, Nisan ayı başına kadar açık kalacak.

Reklam
Reklam

Ayrıca Özel Aziziye İÖO tarafından okul genelinde de Çanakkale Zaferi için bir resim yarışması düzenlendi. Yarışmaya 6-7. Sınıf öğrencileri katıldı. Öğrenciler, bu zaferi resmederek sadece tarih şuuru değil, ödüller de kazandı. Yarışmada birinciliği kazanan Emrah Furkan Aydemir netbook ödülünün sahibi olurken, ikinci olan Nur Nisa Dönmez bisiklet, Cüneyt Furkan Ünlü de MP4 kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: