Aziziye’nin Çehresi Değişiyor

Aziziye Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor. Geçtiğimiz üç yılda rekor seviyede asfalt, kilitli taş ve altyapı...

Aziziye Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor. Geçtiğimiz üç yılda rekor seviyede asfalt, kilitli taş ve altyapı çalışması yaparak ilçeyi adeta hizmete doyuran belediye, bu yıl da çevre düzenlemesine yöneldi. Bir yandan kaldırım çalışması yapılırken, diğer yandan geçtiğimiz yıl asfalt çalışması yapılan kaldırımlar ve bordürler boyanarak, ilçeye çağdaş bir görünüm kazandırılıyor.

İLÇE HİZMETE DOYUYOR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, üç yılda ilçenin çehresini değiştirecek hizmetler gerçekleştirildiğinin altını çizerek, rekor seviyede asfalt, kilitli taş ve altyapı çalışması yapıldığını vurguladı. Dadaşkent’in neredeyse tamamının, Ilıca’nın ise kentsel dönüşüm kapsamı dışında bulunan mahallelerin asfalt ya da kilitli taş ile işlendiğine dikkat çeken Başkan Cengiz, “Bu yıl daha çok çevre düzenlemesine yönelmiş durumdayız. Bir yandan kaldırım çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan desenli asfalt yapılan kaldırımları ve bordürleri boyuyoruz. Bu şekilde mahalle ve sokaklarımız daha estetik bir görünüme kavuşmuş oluyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Kaldırım ve asfalt çalışmalarının bu yıl da devam edeceğine işaret eden Başkan Fatih Cengiz, az da olsa asfalt ve kaldırımlarında sorun olan mahalleler olduğunu bu sorunların de sezon içerisinde giderileceğini ifade etti.

CENGİZ: HALKIMIZIN DESTEĞİYLE BAŞARIYORUZ

Aziziye’yi Erzurum’un vizyon ilçesi yapmak için yola çıktıklarını ve bu hedef doğrultusunda ciddi mesafe aldıklarına vurgu yapan Başkan Cengiz, şunları söyledi: “Biz ilçemizi şehrin en güzel yaşam merkezi yapmak için yola çıkmıştık. Üç yılda hizmet bağlamında ilçemize adeta çağ atlattık. 450 bin metrekare asfalt, 300 bin metrekare kilitli taş çalışması, mevcut bütçemiz ve hizmet alanımıza oranla çok önemli hizmetlerdir. Hiçbir zaman mali sıkıntıların arkasına sığınmadık ve hemşehrilerimizin hizmetin en güzeline layık olduklarını vurguladık. Onların desteği ve duasıyla ciddi işler başardık ve ilçemizin yıllarına damga vurmuş sorunları çözdük. Artık hizmette estetiği ön planda tutuyor ve buna göre çalışma yapıyoruz. Aziziye’yi Erzurum’un en güzel yaşam merkezi yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hemşehrilerimizin desteği ve duası bizim hizmet şevk ve heyecanımızı daha da arttırıyor.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: