AZO Başkanı Aydemir'e Teşekkür Plaketi

Ağrı Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Ağrı Ziraat Odası (AZO) Başkanı Yavuz Aydemir'e, "Ağrı Aydınlanıyor" kampanyasında gösterdiği fedakarlıktan dolayı teşekkür plaketi

Ağrı Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Ağrı Ziraat Odası (AZO) Başkanı Yavuz Aydemir'e, "Ağrı Aydınlanıyor" kampanyasında gösterdiği fedakarlıktan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Halk Eğitim Merkezi konferans solununda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu programına katılan Ateş, Aydemir'i kitap kampanyasında gösterdiği büyük çabadan dolayı tebrik ederek, teşekkür plaket takdim etti.

"Ağrı Aydınlanıyor" kitap kampanyası kapsamında öğrencilere kazandırdığı 24 bin kitaptan dolayı Aydemir'in örnek bir davranış sergilediğini ifade eden Ateş, bu kampanyanın diğer eğitim faaliyetlerine örnek olabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ateş, Ağrı Valiliği olarak eğitime tam destek verdiklerini ve eğitimin geliştirilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti.

Aydemir ise böyle bir plakete layık gördükleri için Ateş'e teşekkür etti.

Muhabir: Fatma Güven / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: