Azra bebeğin babası Sivas’ta toprağa verildi

Van’ın Erciş ilçesinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki şiddetli deprem sonrasında enkaz altında kalarak hayatını kaybeden...

Van’ın Erciş ilçesinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki şiddetli deprem sonrasında enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Sinan Karaduman'ın cenazesi Sivas’ta toprağa verildi.
Enkaz altından sağ olarak kurtarılan ve depremin simgesi haline gelen 14 günlük Azra bebeğin babası Karaduman'ın cenazesi, Sivas Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Cenazeye Sinan Karaduman’ın eşi Semiha, annesi Gülsade ve babası Ahmet Karaduman katılırken ‘mucize bebek’ Azra, camiye getirilmedi. Kılınan cenaze namazının ardından Karaduman'ın cenazesi Yukarı Tekke Mezarlığı’nda toprağa verildi. Karaduman’ın eşi ve annesinin güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Cenazeye çok sayıda vatandaş da katıldı.
Azra bebekse Ankara’da tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra annesiyle birlikte dün gece Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Sivas’taki evlerine getirildi. Azra bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Normalde 29 Ekimde doğması beklenen ancak 9 Ekim'de dünyaya gözlerini açan Azra'nın beşiğinin üzerinde ve duvarda anne ve babasının düğün fotoğraflarının yer aldığı görüldü. Azra bebeğin doğum günü olarak hesaplanan günde babasının toprağa verilecek olması aile bireylerinin ve vatandaşları da derinden etkiledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz