Azrail onu sol şeritte yakaladı...

Eşi ve kız kardeşi ile bir akraba ziyaretine giden sürücü tem otoyolunda sol şeritte seyir halindeyken kalp krizi geçirdi.

Özel bir yabancı firmadan emekli olduğu belirtilen 63 yaşındaki Ziya Arif Bilgiç, saat 12.00 sıralarında eşi Duygu Bilgiç ve kardeşi Sevinç Bilgiç ile bir akraba ziyaretine gitmek için yola çıktı.

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Azrail-onu-sol-seritte-yakaladi/479315/)

Kendisine ait 06 AL 9019 plakalı aracı kullanan Ziya Arif Bilgiç TEM otoyolu Ümraniye mevkiine geldiği sırada kalp krizi geçirdi.

Sol şeritte seyreden Bilgiç'in aracı bariyerlere çarparak durdu. Ziya Arif Bilgiç'in eşi Duygu Bilgiç'in telefonla kendisine ulaştığı damadı da olay yerine gelerek kayın pederini hayata döndürebilmek için bir süre kalp masajı yaptı. Kalp masajı sırasında eşi Duygu ve kardeşi Sevinç Bilgiç de göz yaşlarına boğuldu.

Reklam
Reklam

Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Ziya Arif Bilgili olay yerine çağırılan ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapanan TEM otoyolu aracın olay yerinden kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

DHA