Baba Candır 7. bölümde gençler karakola düşüyor

Trt 1'in yeni aile dizisi Baba Candır yeni bölümleriyle pazar akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.. Renkli konusu, eğlenceli sahneleri ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Baba Candır 7. bölümünde Ece, Egemen ve Emrecan karakola düşer.

Pazar akşamlarının sevilen aile dizisi Baba Candır yeni bölüm fragmanı, yayınlandı. İzleyicilerin komik diyaloglara, karakterlerin ilişkilerindeki yeni karışıklıklara ve yanlış anlaşılmalara sahne olacağı Baba Candır 7. bölümünde; Rüzgar küçük jestlerle Ceylan'ı etkilemeye çalışır. Bu jestlere şahit olan Emrecan Rüzgar ile iyice gerilir.Başrollerini; Settar Tanrıöğen, Özgün Karaman, Tülay Bursa, Melis Tüzüngüz gibi isimlerin paylaştığı, samimi anlatımıyla dizi severlerin ilgisini çeken Baba Candır yeni bölümü 13 Eylül Pazar akşamı saat 20.00!de TRT 1'de!

BABA CANDIR 7. BÖLÜM ÖZETİ

Üç çocuğuna hem babalık, hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak zorunda kalmış, emektar taş fırın ustası Salih'in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatan Baba Candır yeni bölümünde;Ece, Egemen ve Emrecan karakola düşerler. Salih bütün çocuklarının karakolluk olduğunu öğrenince artık alttan alamaz ve çocuklarına patlar. Kriz anında verdiği ceza ise daha büyük bir kavganın kopmasına sebep olur. Egemen evi terk eder. Egemen'in evden uzaklaşması Aslı ve ailesiyle yakınlaşmasına sebep olur. Baba Candır 7. bölümünde Haluk kendisine yalan söylediğini düşündüğü Ece'yle konuşmamaya kararlıdır. Ece kendini affettirmek için Haluk'un peşinden ayrılmaz. Ceylan Emrecan'a sinirlenir ve Rüzgar'ın kafesinde çalışmaya başlar. Rüzgar küçük jestlerle Ceylan'ı etkilemeye çalışır. Bu jestlere şahit olan Emrecan Rüzgar ile iyice gerilir.