Baba-oğlu öldüren adam tutuklandı

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, tarlasından geçtikleri için baba ile oğlunu av tüfeğiyle öldüren Mustafa S. tutuklanarak Kozan M Tipi Kapalı Cezaevi'ne kondu.

İddiaya göre, Tülü Mahallesi Hüseyinbelen mevkisinde Mustafa S. (37), birkaç gün önce atlarının tarlasına girmesi nedeniyle Rıfat Ambarcı (65) ile tartıştı. Mustafa S., dün tarlasından geçerek ormana kesim yapmaya giden Rıfat Ambarcı ve oğlu Ahmet Ambarcı'ya (22) "Tarlamdan geçmeyin" dedi. Mustafa S. bu yüzden tartışmaya başladığı baba ile oğluna yanında taşıdığı av tüfeğiyle ateş etti. Rıfat Ambarcı ile Ahmet Ambarcı olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı yoldan geçen bir araçla Saimbeyli ilçesinden Feke ilçesine giderek polise teslim oldu.

Reklam
Reklam

Rıfat ve oğlu Ahmet Ambarcı'nın cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, zanlı Mustafa S. polisteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kozan M Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Rıfat Ambarcı'nın 10 çocuk babası olduğu öğrenilirken, öldürülen oğlu Ahmet'in ise geçen yıl iletişim fakültesinden mezun olduğu belirtildi.