Baba Oğul Kavgası: 1 Yaralı

Şanlıurfa’da baba oğul arasında evde çıkan kavga sokağa taştı.

Silahların kullanıldığı kavgayı ayırmak istediği ileri sürülen Müslüm S. Bıçakla yaralandı.

Edinilen Bilgiye göre olay 16.00 sıralarında İpekyol Mahallesi 2334. sokakta meydana geldi. İddiaya göre 55 yaşındaki Abdurrahman Akoğlan ile 19 yaşındaki oğlu Kerem Akoğlan arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışan baba oğlun kavgası sokağa taştı. Babasına sinirlenen Kerem Akoğlan kuru sıkı tabanca ile havaya ateş açtı.

Kavga eden baba oğul ile aynı sokakta oturan 17 yaşındaki Müslüm S. Kavgayı ayırmak istedi. Bu sırada baba oğul ve Müslüm S. arasında tartışma çıktı, çıkan tartışmaya Kerem Akoğlan’ ın arkadaşı 17 yaşındaki Mehmet E.de katldı. Taraflar arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavga’da Müslüm S. Bıçakla yaralandı. Yaralı Müslüm S. ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavga eden taraflar polise rağmen kavga etmeye çalıştı. Polis kavgaya karıştığı ileri sürülen Abdurrahman Akoğlan, Kerem Akoğlan ve Mehmet E. Gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: