Baba-Oğul Sporda

Uzun yıllar Erzurum PTT Spor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Milli takım forması ile koşu pistlerinde...

Uzun yıllar Erzurum PTT Spor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Milli takım forması ile koşu pistlerinde boy gösteren ve bir çok başarılı dereceye imza atan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'de 81 ilde başlattığı "Koşabiliyorken Koş" Projesine en büyük destek veren il müdürlerinden biri oldu. Erzurum'da kadrolu, sözleşmeli ve fahri çalışan antrenörleri şehrin muhtelif yerlerindeki koşu parkurlarında görevlendirilen ve halkın bilinçli bir şekilde spor yapmasını sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kendi de koşabiliyorken koşuyor. Aynı zamanda Kayakla Atlama Milli takımında yer alan oğlu Muhammed İrfan Çintimar ile birlikte koşan Çintimar'a antrenmanlarında Telekomspor Antrenörü Nihat Bayburt nezaret ediyor.

Reklam
Reklam

AMAÇ HALKIN YÜZDE 25'İNE SPOR YAPTIRMAK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bir spor kenti olan Erzurum'da halkın yüzde 25'nin spor yapan bir şehir olması için çabaladıklarını belirterek, "Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ile Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ile Valimiz Sebahattin Öztürk, sağlıklı bireyler olmamız için ve obeziteden kurtulmak için spor yapmamız için destek oluyorlar. Bizde bu projeler sayesinde halkımızın spor yapmasını sağlayacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak amacımız halkın yüzde 25'inin spor yapması sağlamak. Bunun için daha çok çalışacağız. Geçtiğimiz günlerde start verdiğimiz Koşabiliyorken Koş Projemize gösterilen ilgi de bizleri sevindiriyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: