Baba-oğul Tartışması, Karakolda Bitti

Kayseri Otobüsçüler Esnafı Derneği Başkanı Ali Arslan'ın oğlu ile yaptığı tartışma sonucu, baba ve oğlu...

Kayseri Otobüsçüler Esnafı Derneği Başkanı Ali Arslan'ın oğlu ile yaptığı tartışma sonucu, baba ve oğlu karakola götürüldü.

Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi Türkarslan İş Merkezi'nden silah sesi geldiği ihbarı üzerine, güvenlik güçleri olay yerine geldi. Yapılan araştırmada, iş merkezinde bulunan Kayseri Otobüsçüler Esnafı Derneği Başkanı Ali Arslan'ın oğlu ile tartıştığı, bunun üzerine 155 Polis İmdat hattının aranarak yardım istendiği öğrenildi.

Emniyet güçleri ile Dernek binasında görüşen Başkan Arslan, oğluyla tartıştıklarını ve oğlunun sinirli bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Emniyet güçlerinin, ''Bize silah sese geldi diye ihbarda bulunuldu. Silah kullanıldı mı? Silah var mı?'' sorusuna Arslan, ''Hayır, silah falan yok. Sadece oğlumla tartıştık. Büyütülecek bir şey yok'' dedi. Arslan, ifadesinin alınması için ekip aracıyla Polis Merkezi'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Babasıyla tartıştıktan sonra olay yerinden araçla uzaklaşan oğul ise, polis ekipleri tarafından alınarak Polis Merkezi'ne intikal ettirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: