Baba Ve Çocukları Masa Tenisi Turnuvasında Ter Döktü

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları Nilüfer Bademli Koleji’nde düzenlenen Veliler ve Çocukları Masa Tenisi Turnuvası renkli...

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları Nilüfer Bademli Koleji’nde düzenlenen Veliler ve Çocukları Masa Tenisi Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Beden Eğitimi zümresinin ikinci kez organize ettiği masa tenisi turnuvası, spor salonunda veli ve öğrencilerin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Beden Eğitimi Zümre Başkanı Muammer Yurt, spor kültürünün yaygınlaştırılması ve sporun yaşam kalitesini arttırmadaki önemine değindi. 7 den 70’e kadar her yaşta ve her kesimde insanın spor yapabileceğine değinen Yurt, bunun için de okulda öğrencilere yönelik birçok oyun ve yarışma düzenlediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Turnuvaya katılan velilerden Veli Velioğlu ise, “Gerçekten keyifli bir gün geçirdik. Okulumuzun böyle sportif müsabakalar düzenlemesi bizi çok memnun etti. Veli ve çocukların birbirleriyle kaynaşmasına vesile olan bu organizasyonu düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Üç ayrı kategoride düzenlenen turnuva, çocuklar, babalar ve babalar-çocuklar çiftler maçı olarak tamamlandı.

Çocuklar kategorisi 1.’leri 5.-6. sınıflarda Eren Çuha; 7.-8. sınıflarda Ahmet Mirza Duru; 2.’leri Enes Kaya ve Hüseyin Enes Rahna; 3.’leri ise Mehmet Günaydın ve Pelin Küçükoğlu oldu.

Babalar kategorisi 1.si Metin Yıldız; 2. Aydın Rahna; 3. Uğur Duman oldu. Babalar ve Çocuklar kategorisi 1. 5.-6. Sınıflarda Yıldız Ailesi; 7.-8. Sınıflarda Rahna Ailesi; 2.leri Çuha Ailesi ve Kolomuç Ailesi; 3.leri Özgörüş Ailesi ve Velioğlu Ailesi oldu. Turnuva bitiminde dereceye giren takımlar madalya ve kupalarını okul müdürü Hakan Eroğlu ve Müdür Yardımcısı Adem Gök’den aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: