Baba Ve Iki Oğlunun Cesetlerinin Çıktığı Evdeki Eşyalar Görenleri Duygulandırdı

Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından gündem konusu olan Canik Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları’nda temizlik çalışması...

Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından gündem konusu olan Canik Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları’nda temizlik çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait vidanjörler yardımıyla su ve çamur dolan sitelerin kapıcı dairelerinde tahliye işlemi sürüyor. Konutlarda tahliye işlemini yürüten ekipler, baba ve iki oğlunun cesetlerinin çıkarıldığı daireye girdiklerinde duygu dolu anlar yaşadı.

Kapıcı Kenan Yazıcı’nın oturduğu evin içi suların çekilmesiyle gün yüzüne çıktı. Eşyaların ters döndüğü evde çocukların odasına giren kişileri ilk karşılayan oyuncak bebek oldu. Çamurlar içinde duran oyuncak bebeği görenler gözyaşlarına hakim olamadı. Erkek çocuklara ait oyun konsolu ve top da herkesi duygulandırdı. Olayın olduğu saati en güzel ifade eden eşya ise suyun tavan seviyesine ulaştığı ve aile fertlerinin hayatını kaybettiği 01.8’de takılı kalan duvar saati oldu.

Reklam
Reklam

Çarşamba günü meydana gelen taşkında evlerinde uyku halinde olan Kenan Yazıcı ile oğulları 16 yaşındaki Mücahit ve 9 yaşındaki Bedirhan'ın cesetlerine evdeki suyun tahliye edilmesinin ardından ulaşılmıştı. Eşinden 2 yıl önce ayrılan Kenan Yazıcı'nın küçük kızı annesinin yanında olduğu için sağ kurtulmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: