Baba, Yüz Nakli Olan Oğlunu Görmeye Dayanamadı, Çocuklarını Gönderdi

Antalya'da Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan Recep Sert'in (27) babası Cafer Sert, oğlunu görmeye dayanamayacağı...

Antalya'da Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan Recep Sert'in (27) babası Cafer Sert, oğlunu görmeye dayanamayacağı için 3 çocuğunu Antalya’ya gönderdi.

Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrükif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından Polonyalı Andrzej Kucza'nın (47) yüzü çıkartılarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Recep Sert'e nakledildi. Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan baba Cafer Sert ise oğlunun yanına gidebilmek için İnegöl Kaymakamlığı'ndan yardım istedi. Sabah saatlerinde kaymakamlığa gelen babaya, Antalya'ya gidebilmesi için yardım yapıldı.

Reklam
Reklam

Çok acılar çektiğini belirten acılı baba, oğlunu görmeye yüreğinin dayanmayacağı gerekçesiyle Antalya’ya gitmekten son anda vazgeçti. Baba Cafer Sert, yüz nakli yapılan oğlunun yanına, diğer oğulları Metin ve Bülent ile kızı Özge’yi gönderdi. İnegöl Terminali’nden otobüsle çocuklarını uğurlayan baba Sert, yaşadığı duyguları anlattı.

Sert, ameliyat süresince hastaneden sık sık aranarak an be an bilgilendirildiklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz