Babaanne: Allah Şahit Torunum Suçsuz

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Olay, geçen Mayıs ayında meydana geldi. Mithat Y., iddiaya göre babaannesini tabanca ile tehdit edip parasını almaya çalıştı.

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Olay, geçen Mayıs ayında meydana geldi. Mithat Y., iddiaya göre babaannesini tabanca ile tehdit edip parasını almaya çalıştı. Hamdiye Y.'nin çığlıklarıyla eve gelen komşuları polise haber verdi. Gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Mithat Y. hakkında, 'silahla tehdit' ve 'yağma girişimi' suçlarından dava açıldı.
Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan sanık Mithat Y., silah çekmediğini ileri sürerek suçlamayı kabul etmedi. Hamdiye Y. de ifadesinde, "Torunum benden para istemedi. Bana böyle söylettiler. Kim ne için bana böyle söyletti hatırlamıyorum. Allah şahit torunum suçsuzdur" dedi.
Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: