Babadağ İlçesine Spor Salonu

AK Parti Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Babadağ ilçesine yapılacak...

AK Parti Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Babadağ ilçesine yapılacak 250 kişi kapasiteli spor salonu için ihale aşamasına gelindiğini açıkladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli’nin Babadağ ilçesine yapılacak olan spor salonunun projesini 2012 yılı yatırım programına aldıklarını, artık ihale ve inşaat aşamasına gelindiğini söyledi. 1.5 Milyon TL’ye malolması planlanan spor salonu için 500 bin TL’lik kaynak aktarıldığını ifade eden Yüksel, tesisin 2013 yılında biteceğini söyledi. Babadağ’ın gençlerinin her türlü salon sporunu yapabilecekleri bir tesis yapacaklarını belirten Yüksel, “İhale neticesinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasıyla birlikte inşaata başlanacak. Yaklaşık 1 yıl içinde tesisin hizmete hazır hale getirilmesi planlanıyor. Allah nasip ederse, Babadağlı hemşerilerimiz ile birlikte 2013 yılının sonlarına doğru bu yatırımı birlikte hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Babadağ ilçesinin yakın zamana kadar devletten yeteri kadar yardım alamadığını ancak hayırseverler sayesinde bugünlere geldiğini kaydeden Yüksel, “Bugün Babadağ’daki okulların neredeyse tamamı hayırseverlerin eseridir. Bunun son örneği ilçeye yapılacak olan spor salonumuz. İlçe gençlerinin bu salona kavuşması için her türlü harcama yapılıyor. Devlet kaynakları Babadağ’da ihmal edilmişliğin izlerini silmek için seferber edilmiş durumda. Yeni bir yatırımı daha Babadağ’a kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın yatırımı olan Geriatri Merkezi için arsa sorununu çözdük, gerekli ödenekleri de hazırlandı. Babadağ bundan daha fazlasını hak ediyor. Biz de bunun bilinciyle Babadağ’a hizmet götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: