Babaeski Belediye Başkanı Hacı; “biz Belediyecilikte Çığır Açmak İstiyoruz”

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, belediyecilikte çığır açmak istediklerini söyledi.Trakya Kalkınma Ajansı 2011 yılı Küçük...

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, belediyecilikte çığır açmak istediklerini söyledi.

Trakya Kalkınma Ajansı 2011 yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Babaeski Belediyesi tarafından uygulanan İnteraktif Belediye Hizmetleri projesinde hizmet masası oluşturulması çalışmalarına başlandı.

Konuyla alakalı bir mesaj yayımlayan Başkan Hacı;

“Hizmet masası birimimiz vatandaşlarımızdan gelen her türlü şikayetleri, talepleri kayıt altına alacak, ilgili birimlere online olarak havale edecek ve ilgili birimlerimizde şikayet konusunun giderilip giderilmediğini kontrol edeceklerdir. Uluslar arası şirketlerin kurumsal başarılarının temeli müşteri memnuniyetine dayanmaktadır. Kamuda ise bu kavram henüz oluşmamıştır. Evet belediyeler kamu hizmeti verir, halk için vardır, halk için hizmetler üretirler ama bana göre öncelik bu hizmetleri gerçekleştirirken daima halkın memnuniyeti olmalıdır.

Reklam
Reklam

“Projeler, programlar üretiyoruz”

Birçok firma CRM Müşteri İlişkileri yönetimini kendine temel ilke edinmişken birçok belediyemizde halkımızla sağlıklı iletişim, halkın memnuniyetini baz alan halk odaklı hizmetler söz konusu değildir. Biz belediyecilikte çığır açmak istiyoruz, bu doğrultuda projeler, programlar üretiyoruz.

Hizmet masası birimimiz hem interaktif olarak hem de belediye binası girişimizde oluşturulan hizmet masasında halkımıza hizmet verecektir.

Hizmet masamız tamamen belediye hizmetlerimizde kaliteyi arttırmaya yönelik bir uygulamadır. Örneğin eskiden su abonesi olmak isteyen bir vatandaşımız belediyemize gelip Yazı İşleri, İmar Müdürlüğü, Mali Hizmetler ve Su İşleri Müdürlüğümüzde işlem yapmak zorundaydı.Biz bu işlemleri artık hizmet masamız aracılığı ile gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız çaylarını içerken hizmet masası görevlilerimiz bu hizmetleri yerine getirecek. Bizler için önemli olan vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Onları mutlu etmek için kaliteli hizmetler üretmeye devam edeceğiz” kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: