Babaeski Belediyesi'nden Esnafa, Vatandaşa Yeni Yıl Takvimi

Babaeski Belediye Başkanlığı ilçe merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarına, esnaflara ve vatandaşlara yeni yıl takvimi...

Babaeski Belediye Başkanlığı ilçe merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarına, esnaflara ve vatandaşlara yeni yıl takvimi dağıtıyor.

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, acısıyla, tatlısıyla, güzellikleri ve üzüntüleri ile bir yılı geride bırakmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Hacı,2012 yılının belediye ve ilçe için çok iyi geçtiğini belirterek;

“2012 yılında sloganımız değişimi hissedeceksiniz idi.2013 yılında da yapacağımız yatırımlar ile bu değişim süreci devam edecek ve değişimler ile birlikte ilçemiz daha yaşanılabilir, daha modern bir ilçe haline gelecek. Biz göreve gelmeden önce ilçemizde iz bırakacak, ilçemizin geleceğine yönelik yatırımlara imza atacağımızı söylemiştik ve bunları yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: